Zingen na coronatijd

Het gaat weer gebeuren!

Vanaf 30 augustus 2021 gaan we weer LIVE met elkaar repeteren! Voorlopig in de Jisperkerk zodat we nog goed afstand van elkaar kunnen houden.

Vanaf 20:00 uur ben je welkom om te komen kijken en luisteren en als je wilt natuurlijk ook mee te zingen. Probeer het 3 repetities voordat je beslist of je bij ons wilt blijven, maar als je eenmaal “over de dijk” bent dan ben je een echte Over De Dijker!

Meld je gewoon aan via onderstaand contactformulier, ook voor al je vragen!

_

Ook wij als koor hebben direct te maken gehad met de COVID-19 pandemie. In 2020 hebben we “slechts” 19 keer echt samen kunnen zingen, de rest van de repetitie-avonden gingen via Zoom.

Eerst heel onwennig maar door de tomeloze motivatie en energie van de leden en vooral onze dirigent hebben we ondertussen een goede modus gevonden om een constructieve en energie gevende repetitie-avond op de maandag te houden. We zingen mee met eigen ingezongen repertoire zodat het toch voelt dat we samen aan het zingen zijn. Met een gezellig na-Zoom half uurtje blijven we ook sociaal goed bij elkaar betrokken.

Tijdens de eerste lockdown hebben we een tweetal zelf gecomponeerde stukken ingezongen. De tekst en muziek van het lied Koorona zijn gemaakt door onze dirigent. Op de tekst van een prachtig gedicht geschreven door één van onze leden Monique Huisman over de moeilijke periode tijdens de lockdown, heeft Frank Anepool het stuk “Er tussen uit” gecomponeerd. De video’s zijn samengesteld door de echtgenoot van één van onze leden, Willem Lijnzaat, met prachtige natuurfoto’s voor wat extra positiviteit in deze moeilijke tijden.

Daarnaast zijn een aantal bekende nummers door ons ingezongen en door de dirigent voorzien van een gezellige Zoom-video. 

‘Together Again’